Aloe Vera gel – Čisti sok od središnjeg dijela lista Aloe vere

Aloe Vera gel – Čisti sok od središnjeg dijela lista Aloe vere.



Aloe Vera gel je izuzetno djelotvoran proizvod, 100 % prirodan i čist.
Bogat je vitaminima (u njemu se nalazi čak i B12 vitamin, koji je veoma rijedak), aminokiselinama i mineralnim materijama, sadrži i sedam amino kiselina koje su direktno odgovorne za regeneraciju stanica.
Kao što je slučaj kod većine prirodnih sokova, sok dobiven cijeđenjem iz srži lista biljke tj. prešanjem lista biljke vrlo je nestabilan zbog mikroorganizama koji ga razaraju, razgrađuju i uništavaju.
Zahvaljujući suvremenoj tehnologiji i potpuno prirodnoj stabilizaciji, jedinstvenoj u svijetu, koja je patentirana, pravno zaštićena i vlasništvo je kompanije Forever Living.
Ovaj proizvod je napravljen iz središnjeg dijela lista bez zelenih dijelova, bez vode i kemikalija. Danas ima četverogodišnju upotrebnu vrijednost.
Tehnologija i način stabilizacije je rezultat 12 godina znanstvenih i laboratorijskih ispitivanja i istraživanja, a cilj je bio sačuvati sve bio-kemijske, hranjive i zaštitne elemente koje biljka prirodno posjeduje i da sadržaj u pakiranju bude potpuno identičan i nepromijenjen u odnosu na list biljke.
Zato se stabilizacija vrši dodavanjem prirodnog vitamina C iz biljke Papaja, koji se koristi kao prirodni konzervans.

U proizvodima kompanije Forever se ne dodaje voda. 
Dodavanjem vode, kemikalija i aditiva gube se i uništavaju sva njezina prirodna svojstva i djelotvornost.
Čak i mala količina alkohola uništava sve hranjive i zaštitne sastojke koje Aloja posjeduje.
Što konkretno znači da u pakiranju od 1 litre Aloe, kao i u ostalim proizvodima ove kompanije, se nalazi doslovno 1 litra Aloe gela iscijeđenog iz lista.
1 litra Aloe Vere = 100% sadržaja
0% vode i 0% kemijskih dodataka

Aloe Vera gel kao biostimulans za unutrašnju upotrebu.

Zamislite kada biste rasjekli list Aloe Vere i njegovu dragocijenu, meku srž pojeli neposredno iz lista.
Upravo to se dešava ako koristite Aloe Vera gel. Ovaj gel je zahvaljujući stabilizacijskom postupku, koji je zaštićeno vlasništvo kompanije, potpuno čist i svjež, kao što je u prirodi stvoren.
Bogat je vitaminima (u njemu se nalazi čak i B12 vitamin, koji je veoma rijedak), aminokiselinama i mineralnim materijama, sadrži i sedam amino kiselina koje su direktno odgovorne za regeneraciju stanica.
Zato je Aloe Vera gel jedan od najboljih mogućih dopuna ishrani modernog čovjeka.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Kako ostati motiviran i pobijediti samog sebe!

DESET GLAVNIH RAZLOGA, ZAŠTO NISTE VOĐA !